How to Handle Your Unhappy Client in 5 Easy Steps

Gepubliceerd in Business, Marketing

Meeste freelance webdesigners dread de ongelukkig client. Nog, zal uiteindelijk de meesten van ons hebben aan gezicht een. Misschien is dat waarom er zijn zo veel berichten daar over slechte clients.

Immers is het laatste wat dat je wilt horen van uw hard werken en pogingen om te voldoen aan uw klant eisen, dat de client is niet gelukkig met de vrucht van uw harde werk. U kan zelfs vrezen dat de client u niet betalen.

unhappy-client1

Is er iets dat je over een ongelukkig client doen kunt?

Ja, als een kwestie van feit, zijn er enkele stappen die u nemen moet wanneer uw client ongelukkig is. In deze post deel ik vijf stappen die u doorlopen kunt om erachter te komen of u kunt “fix” van uw relatie met een ontevreden klant.

Uw eerste stap is om te kijken naar uw contract of overeenkomst werken. Lees het zorgvuldig door, extra aandacht te besteden aan de omvang en de voorwaarden.

Situaties als dit zijn een van de redenen waarom een arbeidsovereenkomst een goed idee is. Als u wilt weten meer over web ontwerp contracten, lees de post 5 dingen te opnemen in uw Web Design contracten.

Als je het contract leest, zorg ervoor dat uw voltooide Webontwerp daadwerkelijk voldoet aan de oorspronkelijke scope (beschrijving van werk) gedefinieerd in de overeenkomst van uw werk. Als dit niet het geval is, maak een zorgvuldig notitie van waar de variaties zijn.

Vervolgens vergelijken de redenen waarom de client ontevreden met de werkelijke reikwijdte is. Ze vragen voor nieuwe functies? Nogmaals, maken een zorgvuldige niet van eventuele verschillen.

Tot slot, lees de voorwaarden van de overeenkomst. U voldeed aan de gestelde termijnen? U het werk op de aangegeven wijze leveren?

Zoals u herziening van het akkoord, ook kijken naar alle zinnen die de client kan verkeerd hebben begrepen. Maak een notitie van deze ook.

Nadat u een zorgvuldige evaluatie van uw werk overeenkomst hebt voltooid, bent u klaar om verder te gaan naar stap 2.

unhappy-client2

Als u merkte op sommige gebieden van de scope die u zich niet gehouden aan, kan deel van het probleem worden jouwe. Don’t beat jezelf omhoog niet als dit gebeurt. In plaats daarvan, blijf kalm. Iedereen maakt fouten eens in een tijdje.

Als de fout jouwe was, toegeven en zichzelf ivm met de klant zo spoedig mogelijk. Bieden te positiebepaling naar de werkstuk en doe het snel. Als u gracieuze dienaangaande bent, de meeste klanten zal begrijpen.

Echter, als u zeker weet dat u een fout met het project niet maakt, dan moet je om verder te gaan naar stap 3.

Het is niet ongebruikelijk voor sommige klanten om hun gedachten over wat ze in de loop van een webdesign-project willen te veranderen. De client kan niet zelfs u vertellen dat ze hun gedachten tot hebt veranderd nadat u het project hebt ingeschakeld.

Soms zijn de wijzigingen die een klant wil kleine en gemakkelijk te implementeren. Andere tijden die zij een aanzienlijke hoeveelheid tijd en inspanning nemen. Terwijl u bereid kleine wijzigingen aanbrengen in een project wellicht, moet u extra kosten voor wijzigingen van de grote reikwijdte.

Nu is het tijd te trekken uit uw oorspronkelijke overeenkomst met de klant en uw notities. Wijzen wat u oorspronkelijk overeengekomen om zowel noemen het verschil dat u ontdekt.

Hier zijn enkele tips om te helpen u benaderen de cli

This entry was posted in Photography and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply